Rectifire + friends

29 jun
Geleen, Reuniegebouw, Wilhelminastraat 1
Doors open: 19:30

Meer informatie: http://www.reuniegeleen.nl/

Beste muziekvrienden en Rectifire fans,

Jullie wisten het al: wij mannen van Rectifire zitten nooit stil. Eindelijk het zonnetje waar we allen op zaten te wachten, de zomer is begonnen!

Over een paar weken, op zaterdag 29 juni om precies te zijn, zit ook het schooljaar erop en dat leek ons een uitstekend moment om samen met jullie de zomer in te luiden met een knallend, maar ook smakelijk festival in het Reuniegebouw in Geleen: Rectifire & Friends.

Het is een festival dat we zelf en voor de 1e keer als Rectifire organiseren en dat we - als het bij jullie in de smaak valt (en daar gaan we vanuit) - jaarlijks rond die tijd zullen voortzetten.

Wat kun je verwachten tijdens dit festival?

Deze artiesten laten zich horen: The Rikky Rocker Experience, sing- en songwriter Lynda Cordewener, de meisjes Steph & Merel uit Maastricht op piano en gitaar, Raymond van Rooijen, Jeremy Jason Lacombe met band uit Rotterdam en nog een aantal support acts.
Rectifire zal het festival afsluiten aan het einde van de avond.

Het geheel zal worden voorzien van een spetterende lichtshow en tussen de muziek door kunnen jullie genieten van diverse gerechten, vers van de BBQ aangevuld met salades, sauzen en brood. Er is een bar met personeel waar de drank tegen een schappelijke prijs kan worden besteld. Het festival start om 19:30 uur en eindigt ongeveer om 00:30 uur. Breng kinderen gerust mee, voor hen hebben we een speelruimte georganiseerd met speelgoed en spelcomputers.

Het festival vindt plaats op zaterdag 29 juni om 19:30 uur bij:

REUNIEGEBOUW, WILHELMINASTRAAT 1, GELEEN.

Kaarten a 17,50 € (entree + bon voor BBQ) kunnen besteld worden bij alle bandleden van Rectfire, via e-mail bij Pascal Peters (p.peters@kalenderfabriek.nl) of Oscar van Amerongen (oscarvanamerongen@hotmail.com) of telefonisch via (06) 52 40 31 21 Pascal of (06) 12 93 83 53 Oscar

Wees er snel bij want ..... OP = OP (maximaal 200 entreekaarten)

← Terug naar archief