Stageplan

Podium

De minimale podium afmetingen zijn 4 meter breed en 3 meter diep, hoogte 30-40 cm voorzien van een drumraiser 50-60 cm.

Lichtinstallatie:

De lichtinstallatie wordt in beginsel achter het podium geplaatst. Hiervoor graag 1 meter vrijhouden. Bij een podium vanaf 8x4 meter wordt veelal de lichtinstallatie op het podium geplaatst, mits het podium degelijk genoeg is om een gewicht te dragen van minimaal 1500 kilo.

Mixeiland:

Plaatsing van het mixeiland moet binnen de geluidsstraal van tenminste 1 van de zaalspeakers zijn en op een afstand van ca 10 tot 20 meter van het podium (voor buiten geldt 20 tot 40 meter), gelijkvloers aan de vloer van de zaal (geen verhoging, geen balkon) en niet onder een balkon (of andere verlaging).

Kleinere of sterk afwijkende afmetingen of afstanden in overleg met band.

Voeding:

Benodigde stroom voor standaard set:
Minimaal twee 16 Amp groepen 230V, ideaal zijn drie 16 Amp groepen 230V
Benodigde stroom bij een uitgebreidere set is altijd op aanvraag.

Voorwaarden:

Afsluitbaar, dit is zeer belangrijk, alle aansluitingen moeten afsluitbaar zijn zodat de stekker er niet zomaar uitgetrokken kan worden. Als de stekker er wel zomaar uitgetrokken wordt is de opdrachtgever aansprakelijk voor eventuele schade aan de apparatuur.

Toegang tot het podium/zaal:

De toegang tot het podium moet toegankelijk zijn voor een kleine vrachtwagen of wagen met grote aanhanger (7,00m) zonder obstakels over een goed verharde ondergrond.

 

Download stageplan (PDF, 3,8 MB)